Fotokader voor kindertekeningen

Alle mama's zijn blij met een zelfgemaakt cadeautje! Met deze kaders voor kindertekeningen, kan je je knutselwerkje op een mooie manier cadeau doen.


Prinses Dekbedovertrek

Met deze bedovertrek lijkt het alsof je een heus prinsessenkleedje aan hebt! Met deze overtrek zal je alle kleine prinsesjes een plezier kunnen doen.


Zwevend Boekenrek

Met dit boekenrek lijken je boeken wel te zweven tegen de muur. Een origineel cadeautje voor al wie van boeken houdt!


Neonlamp Letters

Met deze neonlampjes kan je zelf een woord samenstellen. Op die manier kan je voor familie of vrienden een leuke lichtgevende boodschap maken.


Kaders voor vinylplaten

Met deze kaders kan je je mooiste platen en hoezen een plaatsje tegen de muur geven. Erg mooi als geschenk voor de echte liefhebber.


Chili Kruidenhouder

Een gerechtje is extra lekker wanneer er verse kruiden in verwerkt zijn. Met deze chili is dit probleem direct van de baan: smaak, efficiƫntie en speelsheid ineen.


Lightbox met letters

Wil je je interieur op een unieke manier personaliseren? Kies dan voor een lightbox waarin je een origineel tekstje plaatst. Vaak wisselen is makkelijker dan ooit.


Pascale Naessens Servies

Net als de gerechten van Pascale Naessens, is ook haar serviesgoed natuurlijk, puur en uniek. Erg mooi om cadeau te doen, maar ook heel geschikt om je eigen feesttafel te decoreren.